Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Eκ του Περισσού...

«Εκ του Περισσού» ,ορμώμενοι κάποιοι «αλιγάτορες», πορεία μας καταλογίζουν ……..άραγε αυτοί άνευ βαριδίων σεργιανίζουν ………;.

ΦΕΥ ΚΑΙ ΑΙΔΩΣ σε όλους αυτούς που, στους εραστές του δημοσιογραφικού ονείρου, «νοσήματα» αποδίδουν….Σε αυτούς που τα «νοσήματα» και τα «ανομήματα» τα έκαναν «εικονίσματα» και ευλαβικά τα προσκυνούν…….σε αυτούς που ποιούν συνδικαλισμό από «ΑΝΑΓΚΗ» …….και όχι από «ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ»…….

Τιμητές της «ανόθευτης» δημοσιογραφίας και του «ερασιτεχνικού» συνδικαλισμού, ποιήστε τη νήσσαν ενόψει και των φετινών εκλογών. Είναι άλλωστε ο ρόλος στον οποίο μας έχετε συνηθίσει όλα αυτά τα χρονιά και για μας αυτή η συνήθεια έχει γίνει λατρεία ……..Όπως «λατρεία» έχουν γίνει τα προβλήματα ,τα οποία μας κληροδοτήσατε χάρη του τεχνοκρατικού ρεαλισμού, που εμφορείστε οι περισσότεροι από εσάς και πολλαπλασιάζονται «αναίτια», παρά την σθεναρή και «ανευ όρων» παρεμβατικότητα που επιδεικνύετε ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ……

Αφήστε μας εμάς τους «αναλφάβητους», τους θιασώτες του πεζοδρομιακού λόγου και της ανάλογης γραφής, τους «γητευτές» του κίτρινου και του ροζ- αρετών των οποίων ερίζετε μεταξύ σας για την «ανάδοχή» αν όχι για την «πατρότητα»- να ελπίζουμε και να πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια και γραφή….. και ανάγνωση……. θα μάθουμε . Αφήστε μας επίσης να απογαλακτιστούμε από τη «διχρωμία»,που μας «ταλανίζει»…….ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ? Να βρούμε τη φωνή ,που μακριά από εξαρτήσεις και πάσης φύσεως συμφέροντα θα θέσει με νηφαλιότητα και αγνότητα αυτά ,που αρκετοί «τιμητές» δυστυχώς από εσάς είτε δεν ξέρετε ,είτε κάνετε πως δεν ξέρετε γιατί εγκαταλείψατε τη μάχη του ρεπορτάζ ,καθώς πλέον σας γοητεύει η παραγοντική πολυθεσία την οποία εξασκείτε με μεγάλη επιτυχία …….

«Μεγαλόσχημοι» και «περισπούδαστοι» με εκ «περισσού» ειλικρίνεια σας ζητούμε να σεβαστείτε τον αγώνα και την προσπάθεια μας να τοποθετήσουμε και το δικό μας λιθαράκι στο δημοσιογραφικό οικοδόμημα. Μη μας αποδίδετε «χρωματολογικές πρακτικές» μη αποδεκτές από τον κώδικα τιμής ,που μας ενώνει.

Εν κατακλείδι, σεβαστείτε τη διαφορετικότητα στην αντιληπτική ικανότητα .Κατά καιρούς γράφετε για αυτή. Αποδείξτε στους εαυτούς επιτέλους ότι ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια: